ÁrKözPont szerszam termékkereső


Ogniochron gs-5xb 5 kg 55bc , széndioxid (co2) gázzaloltó tűzoltó készülék Ogniochron GS-5xB 5 kg 55BC CO2, széndioxid gázzaloltó tűzoltó készülék Szennyeződésmentes tűzoltó készülék.Erre a gázzaloltóra lehet számítani, ha baj van.Húsz éves élettartama alatt korlátlan számban újratölthető.Gyakran előfordul, hogy a tűzoltás következtében az oltóanyag nagyobb kárt okoz, mint maga a tűz. ( például víz hatására tönkremennek az elektromos berendezések, az oltópor hatására roncsolódnak a finom tárgyak, menthetetlenül szennyeződnek élelmiszerek.) A széndioxid gázzaloltó tűzoltó készülék hatása kettős: - működésközben a készülékből kiáramló cseppfolyós széndioxid gázhalmazállapotúvá válik, ennek hatására lehűti a levegőt - a készülékből kiáramló gáz az égő anyag felületétől eltávolítja az égést tápláló oxigént tartalmazó levegőt Ez a készülék alkalmas elektromos berendezések közelében minimum 1 méter távolságon belül 1000 Voltig.A CO2 oltókészülék, jól alkalmazható nagy légterű zárt helyeken, ahol a levegő mozgása nem csökkenti a készülék hatását. Szabadban viszont a környezeti levegő mozgása miatt gyengébb hatásfokkal alkalmazható.A készüléket óvatosan kell használni zárt térben, különös tekintettel a föld felszín alatti mélységben, ahol a széndioxid...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ogniochron gs-5xb 5 kg 55bc , széndioxid (co2) gázzaloltó tűzoltó készülék (Tűzvédelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ogniochron gs-5xb 5 kg 55bc , széndioxid (co2) gázzaloltó tűzoltó készülék árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ogniochron gs-5xb 5 kg 55bc , széndioxid (co2) gázzaloltó tűzoltó készülék árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ogniochron gs-5xb 5 kg 55bc , széndioxid (co2) gázzaloltó tűzoltó készülék (Tűzvédelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Ogniochron GS-5xB 5 kg 55BC CO2, széndioxid gázzaloltó tűzoltó készülék Szennyeződésmentes tűzoltó készülék.Erre a gázzaloltóra lehet számítani, ha baj van.Húsz éves élettartama alatt korlátlan számban újratölthető.Gyakran előfordul, hogy a tűzoltás következtében az oltóanyag nagyobb kárt okoz, mint maga a tűz. ( például víz hatására tönkremennek az elektromos berendezések, az oltópor hatására roncsolódnak a finom tárgyak, menthetetlenül szennyeződnek élelmiszerek.) A széndioxid gázzaloltó tűzoltó készülék hatása kettős: - működésközben a készülékből kiáramló cseppfolyós széndioxid gázhalmazállapotúvá válik, ennek hatására lehűti a levegőt - a készülékből kiáramló gáz az égő anyag felületétől eltávolítja az égést tápláló oxigént tartalmazó levegőt Ez a készülék alkalmas elektromos berendezések közelében minimum 1 méter távolságon belül 1000 Voltig.A CO2 oltókészülék, jól alkalmazható nagy légterű zárt helyeken, ahol a levegő mozgása nem csökkenti a készülék hatását. Szabadban viszont a környezeti levegő mozgása miatt gyengébb hatásfokkal alkalmazható.A készüléket óvatosan kell használni zárt térben, különös tekintettel a föld felszín alatti mélységben, ahol a széndioxid gáz nagyobb sűrűsége miatt a természetes levegő cseréje nem lehetséges. Alkalmazási területek: - élelmiszeripari, vendéglátás, közétkeztetés melegítő konyháiban - olajban, zsírban sütő helyeken, ahol az edénybe csapódó oltópor kifröccsenést okozhat, melynek következtében a tűz tovaterjedhet, illetve súlyos égési sérüléseket okozhat. - nagy értékű számítástechnikai berendezéseket működtető termekben, irodákban - elektromos kapcsolószekrények, villamosberendezések közvetlen közelében - liftek gépházában Származási helye Európai Unió. Oltásteljesítmény: 89B Oltószer: széndioxid gáz 5 kg CO2 Használati hőmérséklet tartomány: -20° C-tól +60° C-ig Tanúsítvány EN3-7 szerint: CNBOP 0240/2008 A gyártó garantálja a tűzoltó készülék megfelelő működését, feltéve, hogy az időszakos műszaki vizsgálatait, karbantartását és javítását a gyártó által kijelölt szerviz műhelyek végzik. A szervizelést legalább 12 havonta kell elvégezni.