ÁrKözPont szerszam termékkereső

Schuller kétoldalas ragasztószalag 50mmx5m

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Schuller kétoldalas ragasztószalag 50mmx5m
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Schuller kétoldalas ragasztószalag 50mmx5m (Tömítő, ragasztó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Schuller kétoldalas ragasztószalag 50mmx5m árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Schuller kétoldalas ragasztószalag 50mmx5m árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Schuller kétoldalas ragasztószalag 50mmx5m (Tömítő, ragasztó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Minimum rendelés: 1 tekercs Egyéb info: A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is. Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük. Minimum rendelés: 1 tekercs Egyéb info: kézzel téphető Könnyen, akár kézzel is téphető nem szőtt szövet hordozójú mindként oldalán tapadó ragasztószalag A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is. Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük. Minimum rendelés: 1 tekercs Egyéb info: tükörragasztó habosított PE, kétoldalon tapadó ragasztószalag A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is. Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük.