ÁrKözPont szerszam termékkereső


Kétoldali dugós menetidomszer készlet fadobozban m3-m12 tűrés: 6hKĂ©toldalas dugĂłs menetidomszerek kĂ©szletben. (megy Ă©s nem megy oldal) A kĂ©szlet 7db kĂ©toldalas dugĂłs menetidomszert tartalmaz: M3 6H, M4 6H, M5 6H, M6 6H, M8 6H, M10 6H, M12 6H. TűrĂ©sek Ă©s mĂ©retek a DIN ISO 1502 szerint. Nem megy oldal pirossal jelölve.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kétoldali dugós menetidomszer készlet fadobozban m3-m12 tűrés: 6h (Mérőhasáb) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kétoldali dugós menetidomszer készlet fadobozban m3-m12 tűrés: 6h árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kétoldali dugós menetidomszer készlet fadobozban m3-m12 tűrés: 6h árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kétoldali dugós menetidomszer készlet fadobozban m3-m12 tűrés: 6h (Mérőhasáb) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Kétoldalas dugós menetidomszer (megy és nem megy oldal) Tűrések és méretek a DIN ISO 228 szerint. Nem megy oldal pirossal jelölve. Az idomszereket műbizonylat nélkül szállítjuk. Kérje ajánlatunkat az idomszerek kalibrálására.